Restaurant Paray-le-Monial
Restaurant
The Delfotel restaurant is open every evening (except Sundays in low season). We welcome you in a room that can accommodate up to 36 peoples.
The restaurant room was renovated in 2020, decoration, furniture and warm atmosphere.
The cuisine that our chef offers is traditional, hearty and gourmet. The card is renewed 3 times a year.
The menus are displayed from 18€ to 26€, with a formula at 14€. A children's menu is available at 11€ (under 10 years old)
Menu at €18 with starter, main course and cheese or dessert Menu at €14 with starter, main course or main course, dessert
Menu compris dans la "soirée étape" à 71,00€ (professionnel)
Terrine et sa compôtée d'oignons
Ou
Saucisson à la Vigneronne
Ou
Salade de gésiers
Ou
Feuilleté
Ou
Oeuf en cocotte
~
Boeuf Bourguignon
Ou
Poulet Basquaise
Ou
Joue de porc à la Provençale
Ou
Paupiette de veau
Ou
Saumon grillé
Ou
Steak Charollais Grillé
(Toutes nos sauces sont maison et tous nos plats sont accompagnés à la demande)
~~~~~~~~~~~~
Fromage
Ou
Dessert maison
La viande de bœuf que nous proposons est Charollaise
Provenant D’animaux nés, élevés et abattus en France
Sauf les abats.
Menu at €18 with starter, main course and cheese or dessert Menu at €14 with starter, main course or main course, dessert
Menu compris dans la "soirée étape" à 71.00€ (professionnel)
FONDUE DE CHAOURCE
Fondue de Chaource (crème, champignon, chaource)
Saucisson cuit, jambon blanc, jambon cru
Accompagné de potatoes, salade verte
~~~~~~~~~~~~
Fromage frais /sec
Ou
Dessert maison
Menu at 26€
Menu compris dans la "soirée étape" à 79.00€ (professionnel)
Proposition Menu du Terroir T
6 Escargots de Bourgogne T
~~~~~~~~~~~~
Entrecôte Charolaise grillée T
(250g à 300g)
(Tous nos plats sont accompagnés à la demande )
~~~~~~~~~~~~
Fromage frais
Et
Dessert maison
La viande de bœuf que nous proposons est Charolaise
Provenant D’animaux nés, élevés et abattus en France
Sauf les abats.
Children's menu at 11 €
(- 10 ans)
Steak Charollais ou Saumon
Légumes, pâtes ou potatoes
Une boule de glace
Sirop